Contact & Intakeformulieren

HAARLEM (Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdagochtend)

Vlietsorgstraat 15, 2012 JB Haarlem
Begane grond: “Gezondheidscentrum Vlietzorg”

Email: info@mesoforte.nl

Telefoonnummer: 06 – 41 933 823

Als ik bezig ben met een consult, kan ik mijn telefoon niet beantwoorden en heeft u de mogelijkheid om mijn antwoordapparaat in te spreken.

Wilt u alvast een intakeformulier invullen ter voorbereiding op uw afspraak?

Kies onderstaand het intakeformulier wat op u van toepassing is:
– Intakeformulier
 Toestemmingsformulier minderjarige

U kunt het intakeformulier in een beveiligde omgeving on-line invullen; dit gebeurt via een versleutelde, beveiligde verbinding via Hush Secure Forms, speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg. Aan het eind van het on-line intakeformulier kunt u de ingevulde gegevens digitaal naar Mesoforte versturen. Daarbij kunt u desgewenst aangeven zelf een kopie van het ingevulde intakeformulier te willen ontvangen. Door middel van de informatie in het intakeformulier kan een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten worden gevormd.

In geval van een afspraak voor een kind dienen, in verband met wettelijke regelgeving, beide ouders vóórafgaand aan het onderzoek het toestemmingsformulier voor minderjarigen ondertekend te hebben. Indien u het toestemmingsformulier digitaal wenst te ondertekenen, dan heb ik daartoe in mijn praktijk de mogelijkheden beschikbaar. Om als mesoloog bevoegd te zijn om uw kind te mogen onderzoeken, dienen beide ouders in dat geval bij het onderzoek aanwezig te zijn. Indien u mij het door beide ouders ondertekende formulier voorafgaand aan het onderzoek mailt, of meeneemt naar uw afspraak, dan is het niet noodzakelijk dat beide ouders bij het onderzoek aanwezig zijn.

Share Button