Voeding

 

Als Mesoloog onderzoek ik mensen met uiteenlopende klachten, of mensen die een preventieve controle willen om in goede conditie te blijven. Daarnaast begeleid ik sporters bij het bereiken van een maximale sportprestatie.

Het komt regelmatig voor, dat er een aanleiding is om op basis van de onderzoeksresultaten (tijdelijk) een voedingsadvies te geven. Zelfs mét de motivatie om lichamelijke klachten te verhelpen, (nog) beter voor het lichaam te zorgen, of om in een optimale conditie te komen, is het soms tóch een uitdaging om een dagelijks voedingspatroon te doorbreken. De meeste mensen hebben wel een paar recepten waar ze op drukke dagen, of op een dag met weinig inspiratie, op terugvallen. Met een aangepast voedingsadvies is het soms lastig om die gewoontes te doorbreken en gemotiveerd te blijven om een voedingsadvies vol te houden.

Om bij de uiteenlopende voedseluitdagingen te helpen, ben ik op Instagram en Facebook begonnen met het plaatsen van ideeën, foto’s en ‘live verslagen’ van recepten, die ik zelf graag maak. In de loop der tijd zal het aantal recepten groeien en kunnen deze recepten hopelijk als inspiratie dienen voor mensen die op zoek zijn naar glutenvrije, zuivelvrije, lactosevrije, fructose arme en/of fructose vrije recepten.

Heeft u een interessant recept gezien en wilt u dit recept graag ontvangen? Stuurt u mij dan een email of een persoonlijk bericht via WhatsApp of Instagram.

Veel plezier. En eet smakelijk!

Share Button