Vergoedingen

.

Van verzekeren en vergoedingen hebben mesologen ‘gelukkig’ geen kaas gegeten. Ieder z’n vak! Des te meer kennis hebben mesologen over reguliere westerse geneeskunde, die wordt gecombineerd met kennis uit de traditionele geneeswijzen, zoals Ayurveda, Homeopathie en traditioneel Chinese geneeskunde. Deze combinatie zorgt voor een helder inzicht in het totale lichamelijke functioneren en geeft een gerichte diagnose. Voor vragen hierover kunt u altijd contact opnemen met Patricia van Houten/Mesoforte.

Als u op zoek bent naar informatie over eventuele vergoedingen door uw zorgverzekeraar, kunt u daarover het beste rechtstreeks met uw eigen verzekeraar contact opnemen. Heeft u een goede zorgverzekeraar? Dan kan deze u binnen enkele ogenblikken de juiste informatie geven. Als u twijfelt over de kwaliteiten van uw zorgverzekeraar en/of u het juiste aanvullende verzekeringspakket heeft, dan wordt het wellicht tijd om een klein vergelijkingsonderzoek te starten naar de voor ú beste zorgverzekeraar.

Gelukkig zijn er tegenwoordig partijen, die zich hierin gespecialiseerd hebben, zodat u niet zelf de vele honderden verschillende polissen met duizenden verschillende voorwaarden hoeft door te spitten… U kunt hiervoor onder andere terecht bij Zorgwijzer, Independer, of Kieswijzer. Dit zijn (voor zover bekend) onafhankelijke partijen, die uw wensen voor wat betreft uw zorgverzekering goed kunnen vergelijken met alle verschillende mogelijkheden qua ziektekostenverzekeringen.

Verzekeraars kunnen de mate van vergoedingen op aanvullende verzekeringen ieder jaar weer aanpassen. Voor een indicatie van de huidige vergoeding voor een mesologisch consult kunt u de volgende link raadplegen: Vergoedingen Mesologie.

Vraag voor de zekerheid altijd bij uw eigen verzekeraar na of u voor vergoeding in aanmerking komt!
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Share Button