Werkwijze

.

Intake

Vóór het eerste consult ontvangt u een intakeformulier wat ik samen met u tijdens het eerste bezoek doorneem om een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht(en) te krijgen.

Onderzoek

Het uitgebreide onderzoek bestaat uit een lichamelijk onderzoek waarbij ik met mijn handen door uitwendig onderzoek informatie verzamel over bewegelijkheid en spanning in uw lichaam of uw organen. Vervolgens volgt pols-tong onderzoek en worden via een weerstandsmeting van circa 100 punten op handen en voeten orgaanfuncties gecontroleerd.

Resultaten

Op basis van samenvoeging van alle onderzoeksgegevens ga ik op zoek naar de oorzaak of oorzaken van uw klachten en stel ik vervolgens een individueel therapieplan op, waarin ik bijvoorbeeld supplementen adviseer (homeopathie, kruiden, fytotherapie,  gemmotherapie, of orthomoleculaire middelen) en ik indien nodig voedings- en leefstijladviezen geef.

Een mesoloog behandelt de patiënt met als doel lichaamsfuncties te herstellen en de balans in het lichaam te hervinden.

Share Button