Testimonials

 

Dit bericht deelde een cliënt in de buurtapp “Nextdoor”:
“Vandaag ben ik voor de 3e keer bij de mesoloog geweest. De wat? Ik kende het ook niet, maar op aanraden van een collega, die mij al jaren zag sukkelen met heftige vermoeidheid, ontstekingen, pijn etc., ben ik daar toch eens langsgeweest. Ze constateerde borreliose, ofwel de ziekte van Lyme. Dat was ooit het eerste waar mijn huisarts ook aan dacht, toen ik met mijn klachten bij hem kwam, maar het werd altijd negatief getest. Na 4 jaar ziekenhuisonderzoeken zonder duidelijk resultaat, ben ik nu in 3 maanden enorm opgeknapt. Het is nog niet over, maar de kwaliteit van leven is wel enorm verbeterd. Omdat ik weet dat het een ziekte is met een enorme impact op je leven en je vaak wanhopig zoekt naar iets wat helpt, leek het me goed dit te delen.”
M.B. –  25-07-2018

Ik vind het een hele goede manier van medische zorg, omdat veel klachten op deze manier kunnen worden behandeld. Ik heb er zelf heel veel baat bij. Geen bijwerkingen van de medicijnen en bij de huisarts geen resultaat gehad. Voor mij de beste oplossing voor mijn klachten. Geweldig. Ik raad het iedereen aan om deze behandeling de laten doen.
Wilma van de Vorst – 29-07-2016

Patricia is een echte vakvrouw. Ze neemt de tijd voor je en is altijd bereidt om vragen te beantwoorden. Nadat ik 9 jaar lang een oorzaak zocht voor mijn aanhoudende darmklachten kwam ik bij Patricia terecht. Zij heeft ondekt wat er daadwerkelijk aan de hand is. Vervolgens heb ik een jaar lang aan mijn herstel gewerkt. Gisteren ben ik voor de laatste keer geweest en ze had goed nieuws. Ik ben weer helemaal gezond en pijnvrij, wat een verademing!!!
Jacqueline van Gelderen – 07-10-2015

Een aanrader voor ieder met vage klachten, waar je bij de huisarts niet verder mee komt.
Sacha de Heer – 15-09-2015

Oorzaken aanpakken in plaats van symptomen!
Tycho Müler – 14-08-2013

Share Button